Mariakapel in het Fatima Huis gaat weer open

Een warm welkom in het Fatima Huis waar de poort naar de Mariakapel binnenkort weer open gaat en wel op donderdag 2 mei a.s. van 14.00 tot 16.00 uur.

U kunt er vanaf mei tot november 2019 iedere donderdag en zaterdag van 14.00 – 16.00 uur terecht voor het opsteken van een kaars, het opschrijven van een wens of uw dankbaarheid tonen in een boek. Uiteraard zijn de kerk en crypte dan ook te bezichtigen. Een rondleiding is ook mogelijk.

 

En wie nog een paar uurtjes tijd overheeft mag zich als vrijwilliger bij ons melden. Loop eens binnen als de Mariakapel open is. We zijn een groepje van ongeveer tien gezellige mensen die weliswaar merendeels tot de jongere ouderen behoren maar nog goed uit de voeten kunnen, de mouwen uit de handen steken en van wanten weten. Samen bezitten we een schat aan levenservaring en delen waar nodig lief en leed met elkaar. En … dit jaar staat er ook een uitje op het programma.

Dus lieve mensen, doe de deur achter u dicht en zet deze stap, dan gaat er een andere wereld voor u open. Een nieuwe ervaring met andere gedachten… Graag tot ziens.

 

De vrijwilligers van de Mariakapel