Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vier koren, vier concerten, een muzikale reis… Dat is ZING! on tour.

5 oktober 2019 - 19:00

Samen met Gospelgroep LichterLaaie (Eindhoven), 2Enjoy (Maastricht) en Zanggroep Evergreen (Vierlingsbeek) verzorgen The Streetsingers op zaterdagavond 5 oktober a.s. de eerste van vier muzikale momenten.
Elk koor presenteert zich met een eigen programma en zo ontstaat een concert met afwisselende koorklanken.

The Streetsingers zijn bekend in Weert en omgeving. Zij laten zich horen tijdens het Cultureel Lint in Weert, korenavonden, een mis op 2e Kerstdag en bij gastoptredens. Ook zijn er mooie ervaringen met Promsconcerten en enkele theatershows. Het repertoire is gevarieerd, van pop tot klassiek, gospel en jazz. Een vaste pianist en wisselende muzikanten zorgen voor de begeleiding.

Gospelgroep LichterLaaie uit Eindhoven is een zanggroep met een repertoire in afwisselende stijlen en met een eeuwenoude boodschap. Zij treden regelmatig op in kerken en daarnaast op evenementen, in winkelcentra en bij concerten.

Zanggroep 2Enjoy Maastricht en omstreken bestaat uit een grote en gezellige groep mensen die houdt van zingen en muziek maken. Zij zingen eigen gearrangeerde stukken, ballads, up-tempo nummers en actuele top-40 hits. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een combo.

Zangggroep Evergreen uit Vierlingsbeek treedt enkele malen per jaar op in allerlei gelegenheden, van bruin café tot cultureel centrum, van winkelgalerij tot stadspark. Naast evergreens is het repertoire opgebouwd uit musicalsongs, popsongs, gospels en jazz-achtige nummers. Ook zij laten zich begeleiden door een combo.

In het sfeervolle Fatima huis aan de Coenraad Abelsstraat in Weert is het publiek van harte welkom op deze gevarieerde avond, die om 19.30u begint (vanaf 19.00u deuren open). De toegang is gratis. In de pauze en na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

De komende tijd zijn alle deelnemende koren een keer gastkoor. Info voor de volgende concerten volgt op de facebookpagina van The Streetsingers.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2019
Tijd:
19:00

Locatie

Fatima Huis b.v.
Coenraad Abelsstraat 31 a
Weert, Limburg 6001 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)6 - 23 33 2673
Website:
https://www.fatimahuis.nl